Pernod Ricard

In het verlengde van het interieurontwerp van VASD Architecten voor Pernod Ricard Amsterdam hebben we diverse meubelitems geleverd voor het ontvangstgebied op de begane grond en het werkgebied op de 1e verdieping. Een markant element op de begane grond is de SitTable van Prooff.

Pernod Ricard is gevestigd op voormalige NDSM werf in Amsterdam-Noord, het historisch restant van wat ooit de grootste scheepswerf van Amsterdam was.

Architect VASD
Fotograaf Dennis Brandsma

Toegepast
Prooff SitTable
Unifor i Satelliti S/200.90
Stua Eclipse

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse Prooff en In-Zee, het Italiaanse Unifor, het Portugese Iduna en het Spaanse Stua en Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.