Kone

Sinds 3 jaar is SV betrokken bij de inrichtingen van de kantoren van Kone.
De inrichting van Kone Den Haag staat voor een inspirerend kantoorlandschap waarin mensen kunnen (samen) werken en excelleren in hun job.

Kone Nederland is de voorloper en het voorbeeld voor Kone wereldwijd qua aanpak en inrichting van het kantoor. Momenteel (mei 2017) werken we aan de Kone Academy, een training centrum voor het opdoen van nieuwe vaardigheden op gebied van projectmanagement, techniek en sales.

Kone locatie Veenendaal wordt binnenkort ook getransformeerd naar een kantoor voor +/- 100 medewerkers in de stijl van het kantoor Den Haag.

Architect Concept: SV
Fotograaf Rene van Dongen

Toegepast
Unifor Misura
Prooff EarChair
Prooff Niche
Stua Globus
Stua Eclipse
Stua Laclasica
Stua Onda
Stua Lau

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse Prooff en In-Zee, het Italiaanse Unifor, het Portugese Iduna en het Spaanse Stua en Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.