Oracle

In maart 2011 heeft Oracle in Utrecht de bijzondere huisvesting in “THE WALL” in gebruik genomen, een inspireerde werkomgeving voor zowel de Oracle werknemers als hun relaties.

Het kantoor is open en kenmerkt zich door een diversiteit aan activiteit gerelateerde (werk) plekken, o.a. workbenches, loungeplekken, (koffie) bar en concentratie ruimten.
In het mooie Atrium de ontvangst met koffie bar en diversiteit aan overleg faciliteiten, directe toegang tot 2 auditoria voor presentaties en trainingen.

Architect Interieurarchitect Rietmeijer Concept + Interior Design
Adviseur CBRE
Fotograaf Aveq Groep

Toegepast
Unifor i Satelliti S/200.90
Prooff Niche
Unifor Misura

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse Prooff en In-Zee, het Italiaanse Unifor, het Portugese Iduna en het Spaanse Stua en Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.