Bilfinger Industrial Services

Een prachtig en duurzaam project! Bilfinger Industrial Services is in het voormalige pand van oude opdrachtgever Cargotec Netherlands terechtgekomen.

Hierbij is door SV Collection bv Nederland het meubilair refurbished, gereinigd en opnieuw ingezet. Zo is de receptiebalie ook getransformeerd naar de gewenste huisstijl en functionaliteiten.

In samenwerking met Lanowv zijn de gewenste functionaliteiten en uitstraling gewaarborgd. Dit is gerealiseerd door aanvullende, nieuwe collecties toe te voegen aan het bestaande interieur.
Project Bilfinger Industrial Services Nederland B.V.
Opdrachtgever Bilfinger Industrial Services Nederland B.V.
Periode 2018

 

Toegepaste collectie
Iduna | OPE, Arpa kasten
PROOFF | Niche banken
Playback | vergaderstoelen
Stua | banken en fauteuils
Solapa | salontafels en Globus stoelen
SV Maatwerk

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse Prooff en In-Zee, het Italiaanse Unifor, het Portugese Iduna en het Spaanse Stua en Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.