Zitbanken voor wachtruimtes & aula’s van uitvaartcentra
Ideeën

Wie op zoek is naar stijlvolle, moderne zitbanken voor de inrichting van een wachtzaal of een aula, hoeft zich geen zorgen meer te maken. SV biedt een ruime keuze en een uitgebreid assortiment van stevige zitbanken die in geen enkele openbare ruimte zullen misstaan.

Onze partner, het Spaanse Sellex, heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in zitbanken en heeft al talloze prachtige projecten gerealiseerd in België en de rest van Europa. 

Aluminium zitbanken

De Aero zitbank is de perfecte combinatie van minimalisme, lichtheid, elegantie, comfort en stevigheid.
Rustend op twee aluminium profielen doet de Aero zitbank nog het meest denken aan de vleugel van een vliegtuig. Maar de verschillende opties die ze aanbieden in de afwerking, transformeert de zitbank naar wens: het zit- en ruggedeelte kan behalve in aluminium, ook in hout, polyurethaan, stof, Stamskin (een soort kunstleer, het is vochtafstotend, anti-bacterieel en brandwerend) of leder.
Er kunnen ook armsteunen in dezelfde materialen aangebracht worden.

Moderne zitbanken

De Aero Compact is de perfecte zitbank in openbare ruimten. Met het zit- en ruggedeelte in volkunststof met houtnerf, verkrijgbaar in 3 natuurlijke kleuren: bruin, wit en wengé (een donkerbruine, tropische houtsoort), past de zitbank naadloos in elk interieur. Eenvoudig in onderhoud, prachtig in eenvoud, zoals we kunnen zien in de aula van dit funerarium.

Stevige zitbanken

Een andere vandaalbestendige oplossing is Vacante. De ontwerpers hadden zich tot doel gesteld om een zitbank te creëren met een lange levensduur voor gebruik in openbare ruimtes met een intensief gebruik. De zitkuipen in geperforeerd staal kunnen vervangen worden door gevernist multiplex eik of beuk.

Wachtruimte meubilair

Bildu is een modulair systeem van banken en stoelen die een vormelijke schoonheid koppelen aan de vereiste functionaliteit voor het gebruik in wachtruimten allerhande zoals in banken, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en funeraria. Ook hier is alweer gedacht aan extra opties, zoals centrale of laterale armsteunen, de mogelijkheid van bekabeling en tafeltjes aan het uiteinde van de bank of als koppelelement tussen 2 banken.
Dergelijk wachtzaal meubilair voelt modern aan en geeft een warme, geruststellende sfeer.

Ook de Suma collectie van Sellex schaart zich achter het principe van een stijlvolle wachtkamer inrichting, met een tijdloos design. Maak je keuze tussen met of zonder armsteunen, opteer al dan niet voor hoek- of eindtafels.

Of misschien ben je eerder voorstander van meer afgescheiden zitplaatsen? Dan gaat je voorkeur wellicht uit naar de Slam bancada, waar de zitkuipen lijken te zweven boven een balk en waarmee het mogelijk is om oneindig lange banken te maken. De zitting kan ook hier in verschillende materialen uitgevoerd worden, van multiplex eik, tot polypropyleen dat versterkt wordt met glasvezel en in verschillende kleuren mogelijk is, of gestoffeerd in stof of leder.

De meest luxueuze wachtruimte inrichten kan door middel van Square Modular Seating. Deze modulaire en multifunctionele zitbank is inzetbaar in verschillende ruimtes. Zoals bij de meeste zitbanken kunnen ook deze aangevuld worden met grote of kleine tafels, is er een ruime keuze aan kleuren en opties zoals ingebouwde bekabeling en armsteunen.

Houten zitbanken

De subtiele verbindingen en details van de Lasai banken maken een ideaal product voor exclusieve wachtzones. De zoektocht naar een pure esthetische lijn, stond centraal bij de ontwikkeling van Lasai. Het ontwerp van de geïnclineerde zitting en rug zorgen voor een goede ergonomische ondersteuning en comfort.
De afwerking is mogelijk in 18 mm multiplex in eiken of beuken.

Tenslotte stellen we nog graag de Back Modular collectie aan jullie voor: deze combinatie van een eikenhouten zitbank met een gestoffeerde variant in een modulair systeem is briljant in zijn eenvoud. Daarbij kan quasi elke gewenste opstelling gecreëerd worden, tot halfronde zitbanken toe, zoals in dit rouwcentrum in Zeist, Nederland werd toegepast.

Dé zitbank vind je bij sv collection

Onze zitbanken zijn modern, stijlvol en comfortabel. Bovendien beschikken ze bijna allemaal over een groot aantal opties om ze volledig aan te passen aan uw wensen.

Een ontvangstruimte inrichten met stijl

Of u nu op zoek bent naar zitbanken om een ontvangst- of wachtruimte in te richten, of voor de aula in uw funerarium of uitvaartcentrum: wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Alle producten van Sellex staan garant voor kwaliteit en design, dankzij hun jarenlange samenwerking met prestigieuze designers. Puur, minimalistisch, technisch sterk en van een bedrieglijke eenvoud.

Maar onze website zegt niet alles. Neem dus gerust contact op met ons: een vrijblijvend gesprek zegt vaak heel wat meer en wij denken graag met u mee.

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse In-Zee, het Portugese Iduna, het Finse Hamari en het Spaanse Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.