Penta

Penta is een aanpasbare meubelcollectie gebaseerd op de geometrische vorm van een vijfhoek. De tafels, krukken, bijzettafels en banken maken opstellingen op maat mogelijk in verschillende soorten ruimtes.

Revo

Eindeloos configureerbaar, oneindig recycleerbaar.

Clark

Clark is ons no-nonsense antwoord op de meest uiteenlopende aspecten van flexibel werken. Met zijn strakke, nuchtere en efficiënte ontwerp en performante akoestiek biedt hij een brede waaier aan oplossingen, van lounge tot meeting pod. De optimale pasvorm van de flip-top zetel maakt hem tot een volwaardige werkruimte op zich. Het gestikte patroon in zittingen en rugleuningen voorkomt kreuken en […]

Vancouver

Vancouver Lite lijn bestaat uit fauteuils en sofa’s. Het is een uitbreiding van een bestaande Vancouver-lijn. De meubelcollectie biedt strakke kubistische vormen die perfect passen in de stijl van moderne ruime kantoren.

Libera

Het visuele karakter van de Libera fauteuil komt van het houten frame, waarbij het onderstel op een vloeiende manier met de armleuningen zijn verbonden.

Back

Lounge-stoel met frame in RVS en beklede zit. Zijn “casual” look maakt hem geschikt voor allerlei omgevingen.

Slam Lounge

SLAM Lounge chair is een uitbreiding van de succesvolle familie SLAM Chairs en wachtbanken. Dit programma introduceert twee versies: SLAM Lounge sledestoel en SLAM Lounge op piramidevormig onderstel, beide ideaal om in wachtzones te plaatsen, terwijl dezelfde esthetiek behouden blijft als Slam chair en een meer comfortabele en relaxte versie geboden wordt.

Still

Het design van deze loungestoel, zelfs de gebruikte materialen, doen ons denken aan de geest van de Design-pioniers. Het gebruik van inox en stoffering maakt dit product uitermate geschikt voor wachtzalen en relaxzones in verschillende ruimtes. Er is bijzondere aandacht besteed aan de details waardoor elk product een uniek stuk is.

S-Tudio

Wat S-TUDIO uniek maakt is het zigzag-element waarmee uiteenlopende configuraties gecreëerd kunnen worden. Dankzij de slanke poten en de vloeiende horizontale lijnen in het ontwerp, is S-TUDIO net zo aantrekkelijk als comfortabel. Het ontwerp is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes.

Elements

Vormvrijheid. Kleurcombinaties. Een lay-out die in toekomst aangepast kan worden. Optimaal gebruik maken van de beschikbare vierkante meters. Met zo’n 120 elementen past het modulaire ELEMENTS in elke omgeving en bij elke stijl. En biedt optimale ondersteuning aan diverse activiteiten. De ELEMENTS hybride configuratie is een perfect voorbeeld van ‘activity based working’; een beschutte omgeving, […]

Cabin Sofa

De CABIN collectie biedt optimale beschutting in open ruimten. De akoestiek is zo goed dat de CABIN Sofa gebruikt kan worden voor een belangrijk telefoontje of een vertrouwelijk gesprek in een lawaaierige ruimte.

SV LOUNGEWERK PLEKKEN

De SV-loungewerkplekken zijn ontstaan in het project Interpolis in Tilburg (Nederland), de allereerste grote realisatie van een Anders Werken-organisatie op het Europese vasteland, bedacht door de baanbrekende consultant Eric Veldhoen.

Nube

Nube is een ontwerp van Jesús en Jon Gasca. De buitenlijnen van de Nube-fauteuil van STUA zijn gemaakt van platte parallelle oppervlakken terwijl de binnenzijde rond en warm is, als van het menselijk lichaam. Deze tegenstrijdigheid wordt extra versterkt door het gebruik van twee kleuren stof. Het frame van massief verchroomd staal is licht, minimalistisch […]

Costura

De Costura-collectie van STUA is van de hand van ontwerper Jon Gasca. De bekleding van de banken, armstoelen, chaise longue en ottoman is als een maatpak voor de Costura-collectie ontwikkeld. STUA is geïnspireerd geraakt door de kleine naaiateliers in San Sebastián, waar onder meer de kleding van modeontwerper Balenciaga wordt gemaakt. En wilde de traditie […]

WorkSofa

Het idee voor de WorkSofa begon met de wens om door ‘anders zitten’ communicatie te stimuleren. Want wanneer je anders zit, gedraag je je ook anders. Studio Makkink & Bey ontwierp voor PROOFF de WorkSofa, een bank die ontmoetingen stimuleert.