TE

Electrisch in hoogte verstelbare werkplekken met een tijdloze strakke vormgeving en de kenmerkende voeten in massief aluminium. Enkele en dubbele werkplekken.Elektrisch of met slinger in hoogte verstelbaar tot stahoogte.Een veelvoud aan breedtematen.

ARM

Tafelsysteem, ontworpen door Arch. José Manuel Carvalho Araùjo. Enkelvoudige of samengestelde tafels. Als bureau, vergadertafel of multifunctionele tafel.De tafels kunnen gedragen worden door lage kasten waarin ze verrolbaar zijn.Puur vierpootsframe. Een veelheid aan breedte, lengte en hoogtematen.Onderstel in gepoedercoat staal, topbladen in melamine, HPL, hout of glas.

OPE R

Werkplekken en vergadertafels. Alleenstaande tafel of in bench-opstelling, met of zonder aanbouwbladen.Een veelvoud aan breedte- en dieptematen.Vaste hoogte of hoogte-instelbaar.

MOOV

Bureaus en vergadertafels. De Moov-collectie is opgebouwd uit tafels en componenten die beantwoorden aan verschillende gebieden in het kantoren, bibliotheken, scholen of openbare ruimtes.De gebogen vorm, die terugkomt in de bovenbladen en de poten, is kenmerkend voor de lijn.

Arpa

Werkplekken en tafels met zijwangen. Alleenstaande tafel of in bench-opstelling.Een veelvoud aan breedte- en dieptematen.Vaste hoogte of hoogte-instelbaar.

HAT

Hoogteverstelbare werkplekken met een tijdloze strakke vormgeving. Enkele en dubbele werkplekken.Met T-poot of wangpoot.Electrisch of met slinger in hoogte verstelbaar tot stahoogte.Een veelvoud aan breedtematen.

OPE

Bureaus en vergadertafels met een tijdloze sierlijke vormgeving. Alleenstaande tafel of in bench-opstelling.Een veelvoud aan breedte- en dieptematen.Vaste hoogte of hoogte-instelbaar.

LN

LN wordt gekenmerkt door een ingetogen vormgeving en heeft een neutrale uitstraling. Laat zich in iedere architectuur inpassen. Bureaus en vergadertafels met een tijdloze strakke vormgeving. Alleenstaand of in bench-opstelling.Een veelvoud aan breedte- en dieptematen.Vaste hoogte of hoogte-instelbaar.

MoodWay

Voor een sterke identiteit in de werkomgeving is Mood Way van ontwerper Fernando Urquijo goed inzetbaar. Het ontwerp is eenvoudig met veel aandacht voor afwerking. Ze doen het goed in individuele kantoorruimtes of kleine groepen. Gepersonaliseerd, comfortabel en met veel aandacht voor detail. Het Mood Way- programma van fabrikant Unifor bestaat uit vergadertafels, bureaus en […]

LessLess en LessLess Color

LessLess is de herwerkte versie van de iconische Less-collectie die Jean Nouvel ontwierp voor de Fondation Quartier in Parijs. Twintig jaar na dato hertekende de befaamde Franse architect deze lijn : van staal wijzigde het materiaal naar aluminium (geanodiseerd of zwart gelakt). De bekabelingsmogelijkheden werden aangepast en de lijn werd uitgebreid met nieuwe kasten.

Naòs System

Naòs System staat voor functionele eenvoud zonder technische hoogstandjes en is gemaakt voor het kantoor waar het maken van een statement en uitstraling gewenst zijn. Het blad ligt verzonken in het volledig demontabele frame. Puur en simpel design van Pierluigi Cerri voor Unifor. De tafel kan met scheidingselementen en verlichting worden uitgebreid. Zeer geschikt voor […]

Flipper

Flipper bestaat uit een serie functionele, veelzijdige en slanke tafels van Unifor. Ontworpen door Luciano Pagani & Angelo Perversi als antwoord op een steeds veranderende omgeving. Als individuele werkplek, maar ook geschikt voor samenwerking. Zowel met vaste als met verstelbare hoogte verkrijgbaar. De individuele werkunits kunnen worden afgescheiden door een scherm.

MDL System

MDL System is een compleet tafelprogramma dat een goed antwoord biedt op de behoefte aan een flexibele werkomgeving, waar meerdere werkvormen naast elkaar actief zijn. Het ontwerp van Michele de Lucchi voor Unifor is licht en functioneel. Een optioneel onderdeel is de geïntegreerde aflegunit met lades, geïnspireerd op de ‘aloude’ secretaire.

iSatteliti S/200.90

De S/200.90 van F&L Design voor Unifor is uitermate geschikt om “workbenches” te creëren. Door de eenvoudige hoogteverstelling is de werktafel bedoeld om zowel zittend als staand aan te werken. Deze opstelling van twee tegenover elkaar geplaatste werkplekken (duowerkplek) maakt gebruik van hetzelfde onderstel. Hierdoor zijn er maar vier teruggeplaatste poten per twee werkplekken nodig […]

Lorca

Het ontwerp van Lorca maakt de tafel tot een uniek object. Hoogwaardig kantoormeubilair dat ook zeer geschikt is als leestafel in bibliotheken. Dit ontwerp van Abad Diseno voor Sellex is rechthoekig, ovaal of met vleugel te verkrijgen. Beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren in massief of gelakt fineer.