Muuto
collectie

Muuto uit Denemarken is geworteld in de Scandinavische ontwerptraditie die gekenmerkt wordt door een duurzame esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie. De naam Muuto is afkomstig van muutos, wat in het Fins een nieuw perspectief betekent. Muuto kiest voor toonaangevende hedendaagse ontwerpers die de filosofie sterk interpreteren en hun talenten combineren met het gepassioneerde creatieve Muuto-team.
Categorie meubilair
Linear-system-table-config-2-black-laminate-oak-w-accessories-lighting-Muuto-5000x3750-hi-res

Linear table system

Lees- en studietafel
kuipstoel in diverse uitvoeringen

Visu

kuipstoelen op draaivoet in een industriële sfeer

Fiber Side en ArmChair

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse Prooff en In-Zee, het Italiaanse Unifor, het Portugese Iduna en het Spaanse Stua en Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.