Conceptual
collectie

Het Nederlandse Conceptual laat zich inspireren door de veranderende omgeving als gevolg van digitale ontwikkelingen. Draadloze apparaten hebben mensen mobiel gemaakt en bieden keuzevrijheid en flexibiliteit. Conceptual maakt projectmeubelen die mensen optimaal ondersteunen. Conceptual staat voor creatieve combinaties, voor activity based working in een open kantoor omgeving of slimme opstellingen in de publieke ruimte, waarbij elke vierkante meter slim benut wordt.

Categorie meubilair
clark 20

Clark

Transit 07

Trans-it

conceptual-cabin-booth-08

Cabin Booth Closed

laptop table 01

laptop table

s-tudio 14

S-Tudio

cabin-sofa-07

Cabin Sofa

Akoestische cabine / sofa
cabin-booth-04

Cabin Booth Open

Akoestische cabine / sofa

Customizable

De meeste van onze design meubelen zijn aanpasbaar.
Zo zorgen we voor een coherent geheel, dat toch helemaal custom made is voor jouw onderneming.

Modern Comfort

Modern & hedendaags design, maar steeds met het comfort en welzijn van de gebruiker in het vizier.

Functioneel Mooi

Wie kantoorinrichting of bibliotheekinrichting zegt, denkt aan functioneel meubilair, maar dit mag ook oprecht mooi zijn.

Persoonlijke service

Wij nemen de tijd om grondig samen te overleggen en jouw noden te leren kennen, om dan advies te geven dat volledig op maat gemaakt is.

onze kantoormeubelen zijn...

Anders ! Wij kiezen bewust voor vorm, stijl, comfort en functionaliteit uit Europa. Wij kiezen voor merken die het essentieel vinden om te werken met top designers, zoals het Nederlandse Prooff en In-Zee, het Italiaanse Unifor, het Portugese Iduna en het Spaanse Stua en Sellex. Wij kiezen voor merken die puur, bijzonder en inspirerend zijn.